X 
Cutremure stiri: 502

Volvo Cars a obținut premiul Brand Design Language Award 2016

17 iun. 2016,, 18:30   Ştiri Auto
2743 0
Фото: Volvo
Juriul Internațional al Premiului Car Design Award a apreciat aportul Volvo la dezvoltarea designului automobilistic și i-a conferit producătorului suedez prestigiosul premiu Brand Design Language Award 2016.
«Suntem mândri de aprecierea muncii noastre și a eforturilor depuse în crearea designului auto în ultimii ani. Când am început lucrul asupra XC90, știam că avem posibilitatea să deschidem o direcție total nouă pentru Volvo Cars», - a declarat Thomas Ingenlath, vicepreședinte-senior în probleme de design Volvo Car Group la ceremonia de înmânare a premiului, care s-a desfășurat la Torino (Italia).
Noul XC90 a demonstrat, că brandul suedez și-a revăzut în totalitate concepția despre design și propriile posibilități. A fost doar primul pas spre formarea noului limbaj al designului, pe care l-a făcut echipa condusă de Thomas Ingenlath . Recent lumea a contemplat noul sedan de lux седан S90 și universalul V90.
«Familia Volvo întotdeauna a inclus diverși reprezentanți: puternice și rafinate, elegante și subtile, dinamice și energice. Ne-am străduit să utilizăm limbajul designului Volvo, pentru a-i oferi fiecărui membru al familiei Volvo posibilitatea de a se dezvolta, fără a uita de moștenirea noastră bogată, - a adăugat Thomas Ingenlath. – Fiecare automobil, creat de noi, este desigur un Volvo. Dar fiecare își are individualitatea sa irepetabilă».
Juriul premiului Car Design Awards include redactorii și reprezentanții unor reviste de notorietate mondială în sfera businessului și a designului auto. Volvo Cars a învins la categoria «Limbajul designului corporativ», depășind concurenți ca Mercedes-Benz, Jaguar, Renault și Kia.
Cel mai râvnint premiu pentru realizări în sfera designului, Car Design Awards a renăscut practic în a.2016. Premiul se conferă pentru trei categorii: «Mașină de serie», «Concept-car» și«Limbajul designului corporativ».
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав