Cutremure stiri: 506

Decizie neașteptată luată de Carla’s Dreams: Au cucerit România, se mută în Rusia!

18 iun. 2016,, 02:15   Showbiz
2307 2

Foto: www.libertatea.ro

În urmă cu doar cîțiva ani, artiștii de la Carla’s Dreams, trupa momentului, erau niște anonimi talentați, iar acum, cînd au dat lovitura, urmează exemplul foștilor O-Zone, care au plecat să cucerească apoi tot alte țări.

Nimeni nu le cunoaște adevărata identitate dar, cu toate acestea, moldovenii de la Carla’s Dreams sînt artiștii cei mai căutați ai momentului. Au devenit idolii adolescenților de la noi, grație ultimelor lor hit-uri, și puțin sînt cei care nu știu să le fredoneze refrenurile. Mai precis, veniți în România în urmă cu ceva ani, cînd au reușit doar să ”bifeze” un single reușit cu INNA, moldovenii fără chip, cum mai sunt numiți, s-au urcat acum cam pe aceleași piedestale pe care, când, au fost și băieții de la O-zone.

Și, parcă urmîndu-le exemplul, după ce au cucerit o țară întreagă, ei bine, artiștii de la Carla’s Dreams se pregătesc și ei să migreze unde se fac bani mult mai frumoși din muzică. În scurt timp, aceștia vor deveni niște artiști scumpi la vedere pe plaiurile autohtone, și vor cînta mai mult în Rusia, Ucraina și în alte țări estice, unde deja se află pe primele locuri în topurile muzicale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав