X 
Cutremure stiri: 506

Victoria Lungu pregătește noi lansări

30 iun. 2016,, 11:00   Showbiz
5467 1

Victoria Lungu pregătește noi lansări
Foto: facebook.com

Interpreta Vitoria Lungu are un an extrem de productiv, cu multă muncă și o mulțime de lansări noi.


Cînd le reușește pe toate nu știm, dar un lucru este cert – Victoria este pusă pe treabă la modul serios, notează NOI.md.

Solicitată de NOI.md, artista a mărturisit că în această vară va lansa tocmai zece piese noi în stil popular. Totodată, va pregăti și piese de muzică ușoară, pe lîngă care mai are și un proiect de muzică lăutărească. Însă interpreta nu se oprește aici, marele eveniment se va da în toamna anului curent, atunci cînd vedeta își va sărbători ziua de naștere.


„Acum mă pregătesc de concertul meu aniversar din toamnă, cu Orchestra «Lăutarii», la Palatul Național. Atunci voi avea o lansare de album cu foarte multe piese extraordinare, exact cînd voi împlini o vîrstă foarte frumoasă”, a declarat Victoria Lungu.

De pe acum, vedeta pregătește surprize și pentru anul viitor: „La primăvară voi ieși sub un alt aspect”, ne-a mărturisit Victoria, însă detalii încă nu a vrut să ne ofere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав