Cutremure stiri: 502

13 jurnaliști schimbă știrile pe muzică pentru o zi

30 iun. 2016,, 13:37   Showbiz
1961 0

13 jurnaliști schimbă știrile pe muzică pentru o zi
Foto: shok.md

Pentru al doilea an consecutiv, 13 jurnaliști din diverse instituții de media de la noi din țară vor lăsa pentru o zi știrile și se vor apuca să cînte.


Ei vor participa la cea de-a doua ediție a concursului „Voice of Journalism”, informează NOI.md.

Concursul se va desfășura pe 3 iulie curent la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău. Participanții, deja de cîteva săptămîni la rînd, fac repetiții și se pregătesc pentru marele eveniment de duminică. Jurnaliștii sînt ghidați de interpretul și compozitorul Marcel Roșca.

Bătălia vocilor va fi una pe măsură, pentru că se va lupta pentru premii tentante. Premiul mare este o vacanță în Bulgaria pentru șapte zile, pentru locul II se vor oferi două nopți de cazare la un hotel din Iași, iar locul III îi va aduce cîștigătorului un curs de Marketing la „Angry Business”.

Contactată de NOI.md, organizatoarea evenimentului, Victoria Ungureanu, a declarat: „Eu am încredere că participanții se vor descurca și că după concurs vor prinde mai mult curaj. Frumos ar fi să aflu într-o zi că unul dintre participanți și-a lansat propria piesă. Spre asta tindem și, dincolo de concurs, acest proiect are scopul de a aduna jurnaliștii la un loc și de a încuraja presa spre solidaritate”.

Printre concurente se numără și redactorul-șef al portalului nostru, NOI.md, Valentina Cociorva, care va încerca să cucerească juriul și publicul cu piesa „Ne împotrivim”, interpretată de Lora.

„Am acceptat această provocare deoarece este bine să îmbini utilul cu plăcutul. Muzica este genul preferat de activitate pe care îl practic din copilărie, deși nu am studii în domeniu și nu sînt o cîntăreață profesionistă. În familie cîntam la toate sărbătorile, fiind acompaniată de tăticul meu la acordeon și de bunelul la vioară. Fiind încă mică, îmi petreceam timpul cîntînd și dansînd în fața oglinzii. După ce am devenit mămică, repertoriul meu s-a schimbat esențial. Acum cîntecele cele mai des fredonate de mine sînt «Alunelul», «De ziua ta», «Rățuștele mele pe apă s-au dus», adică cele pe care le preferă fetița mea”, ne-a mărturisit Valentina.

Echipa NOI.md îi urează mult succes.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав