Cutremure stiri: 506

După ce și-a înnebunit fanii cu piesa „Visele”, Irina Rimes pregătește un nou hit

3 iul. 2016,, 12:00   Showbiz
21291 0

După ce și-a înnebunit fanii cu piesa „Visele”, Irina Rimes pregătește un nou hit
Foto: facebook.com

După ce și-a lansat piesa „Visele”, interpreta din Moldova Irina Rimes a reușit să ajungă în cele mai populare topuri muzicale, melodia ei răsunînd peste tot.


Interpreta le promite admiratorilor săi o nouă lansare, care va avea loc în scurt timp, relatează NOI.md.

Irina Rimes este finalistă a proiectului „Fabrica de staruri” de la noi din țară. Pînă la lansarea melodiei „Visele”, ea era puțin cunoscută, însă piesa aceasta i-a adus o mare popularitate. Într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook, Irina anunță că foarte curînd va lansa o nouă piesă.



„Noua mea piesă va fi lansată foarte curînd. Se va numi «Work it» și va fi o colaborare cu cineva foarte cunoscut din România. E o piesă de online, dar e una drăguță, pe care am scris-o ceva timp în urmă și pe care demult mi-am dorit să o lansez”, a menționat interpreta.


Irina Rimes are 24 de ani și este originară din raionul Florești, în prezent fiind stabilită peste hotarele țării. Acum două săptămîni, ea a lansat piesa „Visele”, însoțită de un videoclip în regia lui Roman Burlaca, iar pînă astăzi videoclipul a reușit deja să adune peste un milion de vizualizări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав