Cutremure stiri: 506

SBC organizează un nou master-class: Competența emoțională. Stress management ©

6 iul. 2016,, 13:40   Business
1493 0
Foto: noi.md

Dacă vreți să aflați cum să vă gestionați emoții și cum să dați dovadă de flexibilitate în relațiile cu ceilalți, atunci sînteți binevenit să vă înregistrați la master-classul „Competența emoțională”, care va avea loc pe data de 12 iulie.




De ce cîteodată cei din jurul nostru se comportă mai puțin inteligent? Le lipsește bunul simț? Ingeniozitatea sau flexibilitatea în relație cu ceilalți le scapă? Cei la care v-ați gîndit pot fi inteligenți, dar incapabili să-și gestioneze emoțiile și stările.

Felul în care ne simțim are un impact major asupra propriei eficiențe, nivelului de energie și asupra reușitelor. În cele din urmă, succesul, în mare măsură este asigurat de faptul cît de bine ne gestionăm propriile emoții.

Noi am pregătit un master-class pentru cei care doresc să înceapă acum să aibă timp să trăiască și să lucreze cu plăcere.

Faceți clic pe Înregistrare pentru a avea parte de această lecție utilă.

Pe 12 iulie 2016 School of Business Communications organizează master-classul „Competența emoțională”. Vă doriți să aveți parte de cunoștințe unice? Vreți să vă înregistrați la acest master-class? Sunați la 079 409 496/ accesați site-ul emotia.sbc.md/

Scopul acestui seminar constă în:

Într-un format interactiv să explorăm împreună propriile trăiri și emoții pentru ca, într-un final, să avem capacitatea de a alege emoțiile și starea potrivită pentru situația potrivită. Îndată după master-class vă va spori performanța individuală și armonizarea diferitor aspecte ale vieții.Cei care doresc să-și optimizeze stilul de viață, dar și cei care doresc să fie mai eficienți în anumite aspecte ale vieții sau în relațiile cu ceilalți au posibilitatea să participe la această lecție la un preț avantajos de doar €19.

Înregistrați-vă la master-classul „Competența emoțională” la prețul avantajos de 19 la numărul de telefon 079 409 496 sau accesînd emotia.sbc.md/

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав