X 
Cutremure stiri: 506

Săptămîna viitoare începe festivalul „Slaveanski bazar”. Vezi cine reprezintă Moldova

10 iul. 2016,, 12:00   Showbiz
2667 0

Săptămîna viitoare începe festivalul „Slaveanski bazar”. Vezi cine reprezintă Moldova
Foto: interfax.by

În acest an, Festivalul Internațional de Artă „Slaveanki bazar” se află la o ediție jubiliară, cea de-a XXV-a.


Organizatorii promit un show de zile mari, iar printre participanți se numără și reprezentanți ai Moldovei, informează NOI.md.


În acest an, Republica Moldova, la categoria adulți, va fi reprezentată de Ana Odobescu. Interpreta, anterior, a făcut parte din cîteva formații, a cîntat mai multe cover-uri, iar acum a hotărît să-și facă o carieră solo, lansîndu-se chiar cu o piesă nouă, intitulată „Nu pleca”.


Și o altă artistă din Moldova va pleca la acest concurs, însă de data aceasta pentru a reprezenta România. Este vorba de Felicia Dunaf, care nu a reușit să se califice la preselecțiile de aici și a hotărît să-și încerce norocul în țara vecină.


Anul acesta festivalul din Belarus se va desfășura în perioada 14-18 iulie, însă concerte se vor da începînd cu 12 iulie. Evenimentul va include peste 130 de proiecte, peste 5,5 mii de participanți, vedete cunoscute și cele care abia pășesc în lumea showbizului, multă muzică, picturi stradale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав