X 
Cutremure stiri: 502

Master-class „Competența emoțională” organizat de School of Business Communications ©

8 iul. 2016,, 16:22   Business
1171 0
Master-class „Competența emoțională” organizat de School of Business Communications
Foto: noi.md

Pe data de 12 iulie va avea loc master-classul „Competența emoțională” destinat celor care vor să dețină puterea de a allege felul în care se simt.



Pe 12 iulie 2016 School of Business Communications organizează master-classul „Competența emoțională”. Vă doriți să aveți parte de cunoștințe unice? Vreți să vă înregistrați la acest master-class? Vreți să beneficiați de prețul avantajos de doar €19? Sunați la 079 409 496/ accesați site-ul emotia.sbc.md/

Veți obține cunoștințe despre:

· barometrul emoțiilorpersonale;
· relaţia dintre emoții, gînduri şi comportament;
· influența stării afective asupra performanței;
· „capcanele” care induc în stări neplăcute și modurile de a le evita;
· atitudinea reactivă și proactivă;
· kung fu emoțional.

Cine este formatorul?

Autorul şi conducătorul programuluieste Valentina Racu - Business trainer, formator certificat în conformitate cu standardul european (Trainer Europass Certificate). Formator licențiat în sistemul internațional SDI®. Se specializează în desfășurarea trainingurilor de comunicare. A activat în calitate de trainer intern şi ca formator extern în companii de nivel naţional şi internaţional. Experienţa de formator constituie 10 ani.

Înregistrați-vă la master-classul „Competența emoțională” la prețul avantajos de 19 la numărul de telefon 079 409 496 sau accesînd emotia.sbc.md/

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав