X 
Cutremure stiri: 506

Anastasia Kamenskih, operată de urgență după o săritură eșuată

19 iul. 2016,, 00:00   Externe
5814 1

Настя Каменских в больнице: у певицы не раскрылся парашют
Foto: segodnya.ua

Săptămîna a început cu ghinion pentru artista Anastasia Kamenskih.


După ce a sărit cu parașuta, la aterizare, Anastasia și-a fracturat piciorul drept, motiv pentru care a fost operată de urgență.

Anastasia Kamenskih a ajuns la spital după o săritură eșuată cu parașurata, care nu s-a desfăcut la timp. Artista și intructorul au aterizat cu ajutorul unei parașute de rezervă.

„Slavă Domnului! Am rămas în viață! Pot spune că m-am ales cu un șoc ușor! Am avut noroc că m-au operat imediat și acum voi putea să-mi revin liniștită! Nu am fost vreodată pasionată de activități extreme, însă visam să simt ce înseamnă să zbori. Prima parte a zborului a fost perfectă, iar apoi parașuta nu s-a desfăcut. În momentul în care zbori cu parașuta de rezervă, îți vezi întreaga viață în fața ochilor ca pe un film! Cel mai important e că nu poți opri căderea sau timpul. A suferit piciorul drept, însă îi mulțumesc intructorului meu, care a reacționat în timp și eu am rămas în viață. Prieteni! Nu toate visele merită să fie îndeplinite. Filmam pentru blog în acel moment. Ironic, nu-i așa? Veți putea vedea în scurt timp totul!”, a scris Anastasia pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав