X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 280
Transnistria stiri: 1461

Poliția germană: Noi atacuri în trenuri sînt posibile "în orice moment"

22 iul. 2016,, 23:00   Externe
3364 1

Полиция Германии: в любой момент в поездах возможны теракты
Foto: realitatea.net

Atentat Munchen.


Poliția germană avertizează cu privire la amenințările majore legate de trenurile din țară, după atacul de zilele trecute soldat cu 18 răniți, cînd un tînăr afgan a lovit la întîmplare cu un cuțit și un topor.

Amenințările "se pot manifesta sub forma unui atentat reușit la orice moment", spune raportul Poliției Federale din Germania într-un raport intern, citat de RT.com.

Un alt atac a avut loc la începutul acestei săptămîni. Cel puțin 18 de persoane au fost rănite sau au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni seară, în sudul Germaniei, după ce un individ a lovit la întîmplare cu un topor și un cuțit, într-un tren de pasageri.

Tînărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung. Conform unui purtător de cuvînt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sînt în stare gravă în urma atacului.

În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni uşoare. Presupusul autor al atacului a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii cu un topor şi cu un cuţit, dar a fost împuşcat mortal de poliţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав