Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Usatîi nu va depune mărturii la Procuratură. Află motivul

25 iul. 2016,, 09:27   Politică
5541 1

Usatîi nu va depune mărturii la Procuratură. Află motivul
Foto : noi.md

Astăzi la ora 9:00, primarul de Bălți, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, s-a prezentat în fața Procuratura anticorupție în legătură cu declarațiile privind tentativa lui Vlad Plahotniuc de a-l corupe, transmite NOI.md.


Chiar și așa Usatîi a declarat că nu va merge la procurori,specificînd că s-a prezentat la CNA din stimă pentru jurnaliști ca să confirme încă o dată că Plahotniuc i-ar fi propus o sumă de bani. Tot acest sfat i-a fost dat și de avocatul acestuia, sa nu meargă la discuții oficiale fiindcă nu are statut de victimă, martor, pe acest caz nefiind deschis nici un dosar penal.

Renato Usatîi a spus că este gată să facă toate declarațiile despre suma propusă de democrat, însă nu crede că Vlad Plahotniuc o să fie tras la răspundere. Usatîi susține că existe dovezi multe care demonstrează că întradevăr s-a întîlnit cu Plahotniuc , iar camerele video care denotă aceasta pot fi ridicate cît și înregistrările telefonice vor demonstra că a purtat o discuție cu acesta.

“Eu în calitate de cetățean nu am încredere în Procuratura lui Plahotniuc, care s-a transformat într-un SRL, și face ce zice acesta”, a spus acesta.

În același timp, avocatul lui Usatîi, Ana Ursachi a spus: “ Atîta vreme cît e făcut totul de ochii lumii, și se mimează așa cum mimează activitatea în ultimii ani. Am considerat că este de prisos ca persoana să își piardă timpul cu o procuratura care este impotentă”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?