X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Explozii puternice la aeroportul internațional Mogadishu, soldate cu cel puțin șapte morți

26 iul. 2016,, 13:10   Externe
7357 0

7 человек погибли в результате взрывов у аэропорта столицы Сомали
Foto: libertatea.ro

Explozii puternice s-au auzit lîngă aeroportul din capitala Somaliei, Mogadishu, a anunțat presa locală, în timp ce mai mulți oameni au publicat pe rețelele de socializare imagini cu fumul care s-a ridicat în urma deflagrațiilor.


UPDATE 11.06: Al-Shabaab, o organizație teroristă islamistă, a revendicat atacul, precizînd că au ucis peste 12 oameni. Oamenii legii susțin însă că exploziile s-au soldat cu cel puțin șapte morți și că au avut loc la baza principală a Uniunii africane pentru menținerea păcii. Mai multe ambulanțe se află la locul atacului.

Martorii susțin că s-au auzit două explozii și mai multe focuri de armă în zona de lîngă aeroportul Mogadishu. Un jurnalist local, Harun Maruf, susține că exploziile sînt de fapt, sînt două atacuri similare cu mașini capcane ce au fost aruncate în aer chiar lîngă aeroportul internațional Mogadishu.

O pală uriașă de fum s-a ridicat în zonă în urma exploziilor. Mai mulți oamenii și-au pierdut viața în urma atacurilor, însă nu se știe numărul exact al acestora

Oficialii somalezi nu au făcut nici o declarație deocamdată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?