X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

O cunoști? Este căutată de poliție (VIDEO)

1 aug. 2016,, 12:25   Societate
4897 0

O cunoști? Este căutată de poliției (VIDEO)
Foto: newsmoldova.md

Persoana care apare în imagini este căutată de către ofiţerii de investigaţie ai Inspectoratului de Poliţie Rîşcani, pentru că ar fi sustras un telefon mobil de model iPhone 5, în valoare de 5000 de lei. Poliţia a fost sesizată de către victimă, după ce a depistat lipsa telefonului, cînd se afla într-un magazin de produse cosmetice.


Potrivit acesteia, telefonul mobil l-ar fi pus pe tejghea, în timp ce făcea cumpărături. Respectiv, în acest moment, suspecta a profitat de neatenţia victimei şi l-ar fi sustras, părăsind imediat locul infracţiunii.

Astfel, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, în cadrul căreia poliţiştii acumulează toate informaţiile ce ar servi la identificarea persoanei. Totodată, cetăţenii care deţin date despre aceasta, sînt rugați să informeze Poliţia prin intermediul serviciului 902.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, suspecta riscă sancţiune cu amendă în mărime de pînă la 6000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?