Cutremure stiri: 502

Guvernul SUA a donat un lot de echipamente Brigăzii „Fulger”

2 aug. 2016,, 12:05   Societate
3155 1
США передало снаряжение в дар бойцам спецназа Fulger
Foto: mai.gov.md

Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a primit un lot de echipament destinat pregătirii speciale a poliţiştilor, donaţie din partea guvernului american prin intermediul Ambasadei SUA în Republica Moldova.


Lotul a fost înmînat efectivului de către Edward Cronin, consultant superior pentru afaceri poliţieneşti în cadrul Ambasadei SUA la Chişinău.

Echipamentul este destinat antrenamentelor zilnice ale poliţiştilor, pregătirii profesionale adecvate, ridicării nivelului capacităţii de acţiune şi intervenţie, reacţionării corecte şi prompte la măsurile în care sînt implicaţi.

Aceasta nu este prima donaţie de acest fel din partea SUA. Potrivit unui acord semnat în 2015 între Brigada "Fulger" şi armata americană, militarii americani au efectuat vizite de studiu la Chişinău, unde au fost desfăşurate cursuri de instruire atît teoretice, cît şi practice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав