Cutremure stiri: 506

Usatîi îi invită pe Dodon și Năstase la negocieri

8 aug. 2016,, 15:23   Politică
4979 1

Foto: privesc.eu

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, îi invită pe președinții PSRM și al Platformei „DA” să se așeze la masa de negocieri în ziua de 27 august, cînd este marcată independența Republicii Moldova, notează Noi.md.


În opinia lui Usatîi, cele trei partide de opoziție trebuie să pregătească și să pună în aplicare o strategie comună pentru a nu admite falsificarea alegerilor prezidențiale. Usatîi mai spune că deține informații care denotă că regimul de la guvernare intenționează să fraudeze scrutinul.

„Iluziile unor reprezentaţi ai partidelor de opoziţie cu privire la desfăşurarea alegerilor prezidenţiale din 30 octombrie sînt nejustificate. Actualul regim de guvernare pregăteşte o campanie de manipulare a cetăţenilor, scopul acesteia fiind modificarea sistemului electoral şi falsificarea alegerilor prezidenţiale. Forțele anti-oligarhice trebuie să-și coordoneze acțiunile în cadrul situaţiei create. Îndemn Partidul Socialiștilor, Platforma "DA" şi "Partidul Nostru" să organizeze consultări publice în ceea ce privește strategia noastră comună de a pune capăt acestui regim. Propun, ca în data de 27 august, exact de Ziua Independenţei să ne aşezăm la masa de negocieri”, a declarat astăzi Renato Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав