X 
Cutremure stiri: 502

Bloggerul Varlamov ar putea fi amendat pentru promovarea vinului moldovenesc

11 aug. 2016,, 08:25   Externe
3497 4
Foto: ru.sputnik.md

Cunoscutul blogger rus, Ilya Varlamov, care călătoreşte prin toată lumea, iar recent a fost şi în Moldova, zilele acestea a publicat pe internet un filmuleţ video, unde a recunoscut că a îndrăgit Moldova.


„Dacă n-aţi fost în Moldova, n-aţi trăit pînă acum. Dacă n-aţi băut vin moldovenesc, n-aţi trăit. Dacă aţi şti, cum sînt întîmpinaţi oaspeţii în Moldova – bucate, purceluşi – e ceva fantastic!”, a declarat Varlamov, ţinînd în mînă un pocal cu vin, probabil, moldovenesc.

El a recunoscut că ar vrea să trăiască în Moldova, să obţină cetăţenia moldovenească, „dar aceasta nu este acordată, pentru că au fost înăsprite regulile”.

Varlamov s-a lamentat, de asemenea, de un oarecare Radu, probabil, un cunoscut de-al său, pentru că acesta nu-i trimite, demult, vin moldovenesc.

Bloggerul a adăugat că ultimul revelion l-a sărbătorit în Moldova, venind special în ţara noastră.

Apropo, Serviciul Federal Antimonopol al Rusiei a considerat declaraţiile lui Varlamov despre vinul moldovenesc propagandă şi acum bloggerul ar putea să plătească amendă în valoare de 10 mii de dolari. Screenshotul chatului lui Varlamov a fost deja publicat de cineva dintre cunoscuţii lui pe diverse site-uri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав