X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Începe reparația suprafețele degradate ale carosabilelor din capitală (VIDEO)

15 aug. 2016,, 12:00   Capitala
2900 0

Începe reparația suprafețele degradate ale carosabilelor din capitală
Foto : noi.md

De astăzi vor începe lucrările de reparație a suprafețelor degradate ale cîtorva străzi din capitală.


Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței săptămînale ale serviciilor Primăriei, de către adjunctul Î.M. „Exdrupo”, Ștefan Racu, transmite NOI.md.

Responsabilii anunță că de astăzi va începe reparația străzii Miorița, intrarea din strada Hîncești, intersecție cu strada Gheorghe Asachi, unde vor avea loc intervenții de amploare. Potrivit acestora, pe mai multe străzi din capitală se vor întreprinde lucrări de decapare a suprafețelor degradate, se va interveni cu frezele acolo unde va fi necesitatea, se vor ridica fîntînile la cota nivelului carosabilului, parțial se va lucra la borduri, trotuare.

Se vor întreprinde astfel de lucrări și pe strada Grenoble, Valea Crucii și pe străzile de unde vor parveni solicitări. Aceste reparații se vor desfășura pe timp de noapte, iar pe parcursul zile străzile vor fi parțial închise, pentru a nu bloca traficul rutier. Finisarea lucrărilor depind de mai mulți factori externi, cum ar fi și condițiile meteorologice, dar Ștefan Racu a menționat că se încerca încheierea acestora cît mai rapid.

Oficialul îndeamnă șoferii să fie mai prudenți și mai înțelegători pe parcursul efectuării lucrărilor de reparație, ce vor începe astăzi la ora 22.00, cu strada Miorița.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав