Cutremure stiri: 500

Candu și Filip vin cu înalte aprecieri. Cui se adresează?

17 aug. 2016,, 10:41   Politică
3300 2

Candu și Filip vin cu înalte aprecieri. Cui se adresează?
Foto : moldova24.info

Premierul Pavel Filip transmite sincere felicitări lui Serghei Tarnovschi, cel care a cucerit pentru Republica Moldova prima medalie de bronz la JO de la Rio, relatează NOI.md.


Pe o rețea de socializare, prim-ministru a scris că este recunoscător pentru efortul depus.

„Este o performanţă demnă de admiraţie, suntem recunoscători pentru efortul depus, mulţumim, Serghei, ca ne reprezinţi cu mândrie ţara în această competiţie prestigioasă!”, a scris Filip pe pagina sa de Facebook.

Și președintele Parlamentului, Andrian Candu a ținut să-l felicite pe Serghei Tarnovschi, mulțumindu-i pentru efortul depus.

“O veste minunată pentru țara noastră de la Jocurile Olimpice. Astăzi Serghei Tarnovschi a cucerit prima medalie olimpică pentru Moldova la Rio de Janeiro. La vîrsta de doar 19 ani, sportivul nostru a reușit o performanță ce ne-a adus bronzul la proba de Canoe Sprint 1000 de metri. Serghei, îți mulțumim pentru emoțiile frumoase pe care le-am simțit în momentul când tricolorul a fost ridicat pe podiumul învingătorilor și îți ținem pumnii în continuare” a scris Candu.



Spicherul a specificat că este cu gîndul la toți sportivii moldoveni ce ne reprezintă în acest an la Jocurile Olimpice.

Serghei Tarnovschi a luat bronzul în proba de canoe simplu pe distanţa de 1000 metri. Pe 19 august fraţii Serghei şi Oleg Tarnovschi vor reprezenta Republica Moldova la Olimpiada în proba de canoe dublu 1.000 de metri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав