X 
Cutremure stiri: 502

Rețineri cu mascați la un autoservice din Sîngera (VIDEO)

17 aug. 2016,, 13:00   Societate
5763 1

Rețineri cu mascați la un autoservice din Sîngera (VIDEO)
Foto: vesti.kz

Doi tineri cu vîrstele de 17 şi respectiv 23 ani, originari din raionul Anenii Noi, au fost încătuşaţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Rîşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău de comun cu angajaţii BPDS “Fulger” a IGP.


Aceştia au fost imobilizaţi şi reţinuţi într-un autoservice din orașul Sîngera, în timp ce încercau să vîndă piesele unui automobil furat, fiind ulterior escortaţi la inspectorat pentru documentarea lor.

Bănuiţii au furat acum trei luni un automobil înmatriculat peste hotarele ţării, care era parcat pe strada Andrei Doga din sectorul Rîşcani al Capitalei.

Proprietarul s-a adresat la poliţie după ajutor, estimînd preţul automobilului în sumă de 2 500 euro.

Indivizii au depozitat piesele dezmembrate de la automobil la un autoservice din Sîngera, de unde le vindeau clienţilor. O parte din piese deja au fost vîndute, iar celelalte urmau a fi realizate unui bărbat la preţuri reduse. Totodată bănuiţii s-au asigurat să modifice numărul de înregistrare de pe motor, pentru a nu fi demascaţi de poliţie, pe care intenţionau să-l vîndă cît mai urgent.

Bănuiţii au fost reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău şi riscă să fie pedepsiţi cu închisoare pe un termen de la 5 ani pînă la 10 ani, pentru furt în proporţii mari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав