X 
Cutremure stiri: 502

Atenție! A fost închis un punct de trecere la frontiera cu Ucraina

20 aug. 2016,, 10:40   Societate
5980 0

Atenție! A fost închis un punct de trecere la frontiera cu Ucraina
Foto: customs.gov.md

La solicitarea acordului din partea autorităţii de frontieră ucrainene, în zilele de 20 și 21 august, fluxul de călători, în special cel al camioanelor marfare, va fi redirecționat prin punctul de trecere ”Palanca - Maiaki-Udobnoe”.


Poliția de Frontieră anunță că solicitarea a parvenit în contextul desfășurării unor lucrări de reparație a drumului dintre punctele de trecere Tudora (RM) și Starokazacie (UKR).

De asemenea, amintim că rămîne sistată activitatea punctului de trecere „Cosăuţi – Iampol”, din cauza unei defecțiuni tehnice la bacul care asigură transportul peste rîul Nistru. Participanţii la traficul transfrontalier care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere nominalizat sînt atenționați să se folosească de serviciile altora, dislocate în apropiere: „Soroca - Ţekinovka” (interstatal) și „Soroca -Țekinovka” (local).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав