Cutremure stiri: 502

Transnistria a optimizat ordinea de trecere a exportului în/prin Moldova

23 aug. 2016,, 12:30   Economie
3739 2
Приднестровье оптимизировало порядок пропуска экспорта в/через Молдову
Foto: dosug.md

Comitetul Vamal de Stat al autoproclamatei RMN a comunicat agenților economici specializați în exportul mărfurilor în/prin Moldova despre anularea restricțiilor provizorii la efectuarea procedurilor vamale la frontieră, relatează NOI.md.


Potrivit comunicatului Comitetului, această măsură a fost adoptată ținînd cont de interesele participanților la activitatea economică externă și este orientată spre facilitarea operațiunilor de export.

Se specifică că în momentul de față închiderea procedurii de tranzit vamal intern pentru mărfurile destinate exportului este efectuată la punctele de trecere a frontierei cu Moldova zilnic în regim nonstop.

Specialiștii de la CVS al Transnistriei menționează că „trecerea la regimul normal de efectuare a operațiunilor vamale la exportul mărfurilor va contribui la accelerarea fluxurilor de export, precum și la excluderea cazurilor de reținere a transportului de mărfuri la frontiera moldo-transnistreană”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав