X 
Cutremure stiri: 505

Usatii nu pleacă din politică

24 aug. 2016,, 12:15   Politică
5162 4
Усатый возвращается в Молдову для участия в протестах 27 августа
Foto: ru1.md

Liderul "Partidului Nostru", primarul de Bălţi, Renato Usatîi, (aflat deja de aproape o lună la Moscova - "I.") va reveni în Moldova pentru a participa la protestele din 27 august, care urmează să se desfăşoare în centrul Chişinăului.


Despre aceasta politicianul a anunţat marţi într-o adresare video către activiştii şi adepţii partidului.

El a precizat că va veni în seara zilei de 26 august sau pe 27 august dimineaţa.

"Voi declara război regimului lui Plahotniuc. Curăţarea ţării de el şi de complicii lui trebuie să devină ideea principală la această etapă.", a menţionat Usatîi.

El a exclus orice fel de colaborare cu partidul lui Plahotniuc (PDM - "I.").

"Usatîi nu pleacă din politică. Pe 27 august vom participa împreună cu toţii la acţiunea «Nu mă tem!», anunţată de activista civică Ana Ursachi. Parada (parada militară de Ziua Independenţei - "I.") pe care o face regimul din banii furaţi este un absurd total. La Bălţi, pe 27 august, va fi un spectacol al havuzurilor, însă acesta este organizat din banii mei personali, din care am plătit impozite. Astăzi nu putem vorbi de vreo independenţă a Moldovei. Ţara este ocupată de bandiţi şi trebuie să o eliberăm", susţine Usatîi.

El se consideră cel "de care Plahotniuc se teme cel mai mult şi nu are de gînd să plece din politică până cînd nu se va clarifica cu el".

"Sînt provocat prin întrebări despre colaborarea cu unele sau alte partide, în special, cu Partidul Socialiştilor şi cu Igor Dodon. Acest lucru se face inclusiv din partea surselor lui Plahotniuc. Aşteaptă să-l «bombardez» pe Dodon. Cu Igor Nicolaevici şi cu ceilalţi vom vorbi în al doilea tur (al alegerilor prezidenţiale, în care în care "Partidul Nostru" intenţionează să-l înainteze drept candidat pe jurnalistul Dumitru Ciubaşenco - "I.")", a spus politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав