X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

De Ziua Independenței ordinea publică va fi asigurată de peste 5 mii de polițiști

25 aug. 2016,, 17:30   Societate
3419 0
В День независимости более 5 тыс. полицейских обеспечат порядок на улицах
Foto: sputnik.md

De Ziua Independenței, pe 27 august, ordinea publică în Republica Moldova va fi asigurată de circa 5,5 mii de polițiști.


Echipe de polițiști vor patrula străzile în perioada 27-31 august, însă cel mai mare efectiv al organelor de drept va fi concentrat anume de Ziua Independenței, informează NOI.md.

În legătură cu înăsprirea măsurilor de securitate de Ziua Independenței, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției au atenționat cetățenii că vor fi verificați la intrarea în Piața Marii Adunări Naționale și aflarea în alte locuri publice.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare le-a solicitat conducătorilor auto să evite străzile centrale ale capitalei, care în timpul manifestațiilor vor blocate pentru circulația transportului. Astfel, pe 27 august circulația transportului va fi restricționată pe bulevardul Ștefan cel Mare pe tronsonul dintre străzile Izmail și Mihai Viteazul. Restricțiile de circulație vor fi valabile de la 06.00 pînă la 13.00.

Organele de drept le solicită cetățenilor care intenționează să se afle în centrul capitalei de Ziua Independenței să nu aducă băuturi alcoolice, substanțe și obiecte interzise. În caz contrar, persoanele respective nu vor putea trece de cele șase puncte de acces în piața centrală.

Poliția va patrula străzile pe toată perioada mini-vacanței, însă în celelalte zile de odihnă nu sînt preconizate restricții pentru cetățeni și automobile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?