X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Moscovici: Istoria acestui clip este istoria neamului nostru (VIDEO)

7 sep. 2016,, 09:15   Showbiz
5102 3
Foto: facebook.com

La cea de-a 25 aniversare de la proclamarea independenței, Republica Moldova a primit un frumos cadou din partea maestrului Constantin Moscovici.


Acesta a filmat un videoclip unde imaginile reprezintă cele mai frumoase locuri din țară, relatează NOI.md.

„Istoria acestui clip, de fapt, este istoria neamului nostru. Sînt niște locuri pitorești unde ne-am născut, ne-am petrecut copilăria; locuri ce ne leagă de părinți, care pentru unii sînt sfinte. Cred că este o imagine a țării noastre, de unde am pornit și unde am ajuns în 25 de ani. Un videoclip romantic și foarte sentimental”, a declarat Constantin Moscovici pentru NOI.md.

Imaginile rulează pe melodia „Păstorul singuratic”, iar în realizarea acestuia au fost implicate două studiouri din Chișinău, o orchestră mixtă și multă muncă. Produsul video a cutreierat Rusia, Germania și America ca într-un final să ajungă la inimile moldovenilor de pretutindeni.

În prezent, naistul este într-un miniturneu internațional, care a început pe 4 septembrie acasă, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Pe 5 septembrie Constantin Moscovici a concertat la Teatrul de Operă și Balet din Odessa, pe 19 septembrie se va regăsit la Baku, apoi urmează Germania, iar după 28 septembrie – Miami.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?