X 
Cutremure stiri: 506

Anna Semenovici a ajuns piele și os (FOTO)

8 sep. 2016,, 00:30   Externe
4628 0

Анна Семенович шокировала худобой
Foto: starhit.ru

Cîntăreața și-a arătat talia de viespe și șoldurile subțiri. Anna Semenovici a publicat o fotografie care nu lasă nicio îndoială că artista a pierdut din greutate.


Fanii nu au găsit semne de photoshop în imaginea vedetei.

Anna Semenovici de ani de zile luptă împotriva greutății excesive. Fanii vedetei urmăresc cu uimire modul în care ea își manifestă voința și slăbește văzînd cu ochii. Răuvoitorii susțin că fotografiile interpretei au fost redactate în photoshop, pentru ca imaginile ei să arate spectaculos. În pofida acestui fapt, astăzi artista a publicat o poză în care nici cei mai atenți falloweri nu au găsit semne de redactare.

Anna pozează pe fotografie într-o rochie mulată. Silueta vedetei surprinde prin suplețe. Fanii lui Semenovici nu au putut ignora transformarea siluetei ei.

„Ați slăbit foarte mult, arătați de nota 10”, „Anecika, ești foarte frumoasă! Irezistibilă”, „Ce rochie superbă! Ania, vă prinde bine!”, „Rochie chic! Țineți-o tot așa, „În afară de rochie nu vedeți altceva, priviți cît demult a slăbit”, „Da, a slăbit! Bravo”, au scris fanii Annei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав