Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Diacov despre vîlva din nimic făcută de Chirtoacă

8 sep. 2016,, 02:21   Politică
5102 1

Foto: jurnal.md

Fostul procuror general al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, comentează recenta postare a primarului Dorin Chirtoacă, referitor, la trupa Carla's Dreams și deconspirarea acesteia în Rusia.

Deja a doua zi consecutiv, edilul acuză presa din Rusia că și-ar fi permis să spioneze băieții din cunoscuta trupă, astfel, scuipîndu-le în suflet, relatează Noi.md

În prima postare, Chirtoacă, abordînd subiectul deconspirării identității băieților din formație, a ajuns sa vorbească chiar și despre Siberia.
Astăzi, tinerii din trupa Carla's Dreams au venit cu o reacție și punctează că nu sînt supărați pe nimeni din Rusia, și apreciază atitudinea rușilor față de ei.

La rîndul său, fostul procuror Ivan Diacov spune că primarul timp de doua zile încearcă să abată atenția locuitorilor capitalei de la problemele reale cu care se confrunta capitala. Diacov a calificat toate aceste declarații isterii false, acuzîndul că face agitație electorală pe seama acestei trupe.

"Multā vîlvā din nimic sau cum Dorin Chirtoacā de douā zile încearcā sā abatā atenția chișinăuienilor de la problemele reale ale municipiului fācînd totodatā agitație electoralā ascunsā pe seama unor bāieți foarte talentați. Își fac meseria și ne duc faima în toatā lumea, inclusiv și în RUSIA. Artiștii sînt mulțumiți de primirea lor în Rusia, nu se jelue precum cā ar fi fost jigniți. Cui folosesc isteriile false ale d. Chirtoacā. Cine l-a împuternicit sā se facā avocatul acestor tineri foarte talentați și tot atît de modești?" susține Diacov.

Precizăm că în seara zilei de ieri, în timp ce un troleibuz s-a prăbușit într-o groapă din Chișinău , primarul postase mesajul referitor la Carla's Dreams. Mai mult internauți i-au sugerat să se ocupe de treburile grave din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?