Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Muzică, vin și voie bună – toate la Cricova Must Fest (VIDEO)

10 sep. 2016,, 18:15   Societate
7279 0

Muzică, vin și voie bună – toate la Cricova Must Fest (VIDEO)
Foto: locals.md

Iubitorii de vin bun și muzică de calitate și-au dat întîlnire la cel mai tare festival al toamnei – „Cricova Must Fest”.

Festivalul dedicat roadei și vinului este organizat în premieră în Republica Moldova, transmite NOI.md.

În cadrul acestuia, vizitatorii evenimentului au posibilitatea să deguste cele mai selecte vinuri și spumate „Cricova”, iar organizatorii au anunțat și lansarea, în premieră, a unui spumant nou – „Elegant”. La fel, pe parcursul zilei sînt organizata concursuri, ateliere și master class-uri. Tot aici, cei prezenți au șansa să viziteze beciurile Cricova, unde vor degusta must, vor privi un concert și vor afla istoria cramelor subterane.

„Astăzi la Combinatul de vinuri «Cricova» are loc festivalul Must fest, iar din denumire se subînțelege faptul că vom sărbători începutul colectării strugurilor, prepararea mustului și vom lansa un nou produs, destinat mai mult tinerii generații”, a declarat directorul Combinatului de vinuri „Cricova”, Iurie Carp.

Prezent la eveniment, ministrul Agriculturii și Industriei alimentare, Eduard Grama a salutat inițiativa combinatului de a organiza un astfel de festival și a afirmat: „Este o idee foarte bună în contextul promovării consumului produselor autohtone, în contextul consumului de vinuri. Oamenii sînt dornici de a participa, de a vizita și de a vedea «Cricova», care este mîndria Moldovei”.

Oamenii rămîn profund încîntați de posibilitatea de a descoperi orășelul subteran „Cricova”.

„Felicitări organizatorilor pentru inițierea unui astfel de festival. Văd lumea mai zîmbitoare, se simte sărbătoare aici la «Cricova», mai ales că este organizat chiar pe teritoriul combinatului”, a menționat interpreta Nelly Ciobanu.

Pe parcursul zile sînt organizate tombole, este amenajată o zonă pentru copii, unde cei mici vor avea parte de animații și multe jocuri.

Seara va culmina cu un concert în aer liber, acolo unde vor răsuna hore și sîrbe din parte celebrei Orchestre „Lăutarii”, iar pe final melomanii se vor delecta cu muzică live de calitate din partea formațiilor „Zdob și Zdub” și „Cuibul”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав