Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Hillary CLINTON s-a simțit rău, fiind nevoită să PLECE de la ceremonia dedicată VICTIMELOR atentatelor teroriste din New York

11 sep. 2016,, 20:08   Externe
5384 3

Foto: www.evz.ro

Hillary Clinton nu s-a simțit bine la ceremonia de comemorare a atentatelor din 11 septembrie 2001 și a plecat spre apartamentul fiicei ei. La cîteva ore, cînd a părăsit locuința acesteia, a făcut cu mîna fotoreporterilor adunați în zonă și a declarat că se simte „excelent”. Episodul dă apă la moară speculațiilor că Hillary Clinton (68 de ani), candidata democrată la prezidențiale, ar avea probleme de sănătate, scrie BBC News.



Stafful ei de campanie a anunțat că fosta Primă Doamnă s-a simțit rău din cauza căldurii excesive și s-a dus să-și revină în apartamentul fiicei ei, Chelsea.

Rivalii republicani au făcut imediat speculații pe tema formei fizice a lui Clinton.

Doctorii ei au declarat că ea și-a revenit foarte bine după intervenția chirugicală suferită în 2012, cauzată de un cheag de sînge.

Medicul ei personal, Lisa Bardack, spunea, luna trecută, că Hillary este „în stare excelentă de sănătate și aptă să ocupe funcția de președinte al SUA”.

Astăzi, după ce și-a revenit, Clinton a ieșit pe stradă și a spus: „Mă simt minunat. Este o zi superbă în New York!”.

Clinton participase, conform biroului ei de presă, la ceremonia respectivă timp de o oră și jumătate, pentru a-și aduce omagiul victimelor atentatelor teroriste și pentru a saluta familiile unora dintre cei uciși în atacul din 11 septembrie 2001.

În continuarea campaniei sale electorale, ea urmează să apară în showul de televiziune a lui Ellen DeGenere, miercuri, și la un miting electoral la Las Vegas, în aceeași zi.

Episoade similare

BBC amintește și alte episoade asemănătoare, de-a lungul istoriei, pentru care nu s-a făcut prea mare caz, legate de starea de sănătate a președinților americani.

George H.W. Bush a vomat odată pe premierul japonez. Fiul lui a leșinat în Casa Albă, după ce aproape că s-a înecat cu un covrigel. Franklin Roosevelt și-a ascuns problemele grave de sănătate pe care le avea, iar John F Kennedy nu a vorbit niciodată despre durerile severe de spate de care suferea.

Diferența este că Hillary Clinton se află în campanie electorală și ar urma, dacă este aleasă, să egaleze recordul de vîrstă al lui Ronald Reagan, cel mai în vîrstă candidat ales pentru primul mandat de președinte al SUA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?