X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Abramovich și-a arătat pentru prima dată colecția de bolizi (FOTO, VIDEO)

13 sep. 2016,, 22:00   Externe
4873 1

Абрамович похвастался содержимым личного гаража (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: cosmo.ru

Roman Abramovich, cunoscut drept deținătorul clubului Chelsea FC, dar și ca unul dintre cei mai bogați oameni din lume, are probabil și cea mai impresionantă colecție de mașini.


Prezent la o competiție exclusivistă, organizată chiar de Viktor Kharitonin, proprietarul unuia dintre cele mai cunoscute circuite de curse, Nürburgring, Abramovich și-a etalat pentru prima dată extravaganta colecție de bolizi.

Experții estimează că mașinile cu care Abramovich a mers la curse valorează peste 8,5 milioane de lire sterline, aproximativ 10, 5 milioane de euro.

Printre bolizi se numără și un Pagani Zonda R, o mașină foarte rară, care a fost produsă în numai 15 exemplare și care a costat aproximativ 2,5 milioane de lire sterline.

O altă mașină din colecția lui Abramovich este Ferrari FXX, pe care o deține și Michael Schumacher și cu care pilotul a apărut într-un episod din Top Gear.



Viktor Kharitonin, proprietarul circuitului de curse, organizează această competiție exclusivistă care durează două zile și la care publicul nu are acces. Asta pentru că miliardarul nu dorește ca el și invitații lui să fie deranjați în vreun fel.

Se pare că înainte de acest eveniment niciodată nu a fost făcută publică impresionanta colecție de mașini a lui Avramovich, care mai include și un Bugatti Veyron, un Ferrari 488 GT3, un Mercedes-Benz AMG GT3, un Lamborghini Reventon, un Aston Martin Vulcan și mulți alți bolizi.

Potrivit jurnaliștilor, Abramovich, a petrecut prima zi zburînd pe cea mai lungă pistă de la Nurburgring, care are 20 de kilometri.

În cadrul evenimentului, mogulul a ținut să testeze și întreaga gamă de mașini sport de la Porsche.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?