Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Ciubașenco dezvăluie suma cheltuită pentru înregistrarea în cursa electorală

22 sep. 2016,, 10:52   Politică
4050 12

Foto: noi.md

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dmitri Ciubașenco, a depus astăzi listele cu semnăturile colectate în susținerea sa la CEC, notează NOI.md.


Grupul de inițiativă al formațiunii a colectat 25 de mii de semnături din 26 de raioane ale țării. „Oamenii au semnat sincer, nesiliți de nimeni. Eu am participat și în campania de colectare a semnăturilor, am vizitat zeci de localități. Am cheltuit 460 de mii de lei pentru colectare”, le-a relatat Ciubașenco jurnaliștilor.

Candidatul „Partidului Nostru” a reiterat că principalul deziderat al formațiunii în eventualitatea cîștigării alegerilor va fi semnarea decretului de dizolvare a Parlamentului. Textul acestui document, potrivit lui Ciubașenco, este pregătit și va fi dat publicității la începutul campaniei electorale.

Ciubașenco a mai precizat că în aceste alegeri formațiunea nu va vorbi despre geopolitică. „Scopul principal este să înlăturăm regimul actual. Cînd vor fi alegeri parlamentare, vom vorbi despre politică externă, despre geopolitică. Noi nu sîntem anti-Est sau anti-Vest, anti-România sau anti-Rusia, ci pentru Moldova. Abordările geopolitice în alegerile prezidențiale este o chestie falsă pentru a sustrage atenția alegătorilor de la acest regim”, a explicat astăzi Ciubașenco.

Comisia Electorală Centrală urmează să verifice listele cu semnături depuse astăzi și să adopte o decizie privind admiterea în cursa electorală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?