X 
Cutremure stiri: 500

Încă o formațiune se pronunță pentru demiterea Guvernului

27 sep. 2016,, 11:58   Politică
5081 9

Foto: deschide.md

După ce socialiștii și comuniștii au anunțat că vor iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip, propunerea a fost susținută și de liberal-democrați, informează NOI.md.


Șeful fracțiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu, a menționat că Guvernul trebuie să le explice oamenilor unde au ajuns banii alocați de BNM sub garanția statului.

„Guvernul acționează în maniera în care a fost investit. Dacă e să fim atenți la toate deciziile importante, ele sînt luate pe întuneric. Nici pînă astăzi nu cunoaștem unde au dispărut banii alocați de Guvern chipurile pentru a salva deponenți de la bănci. Din cîte cunoaștem, nu e chiar așa. Nici pînă astăzi nu avem un răspuns – unde s-au dus acești bani”, a declarat Deliu.

Potrivit deputatului, nu este plauzibil nici argumentul precum că angajarea răspunderii Guvernului a fost coordonată cu FMI. „Aceste argumente nu țin. Era normal ca ele să fie discutate în fața oamenilor și votate de către cei care îi reprezintă astăzi în Parlament. A spune că s-a rezolvat problema deponenților este o spălare de minte”, a adăugat Tudor Deliu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав