Cutremure stiri: 506

Un braț de trandafiri pentru Putin, de ziua lui, din Duma de Stat

8 oct. 2016,, 01:30   Externe
7091 6

Депутаты Госдумы подарили Путину корзину с 450 розами
Foto: politsib.ru

Deputaţii Dumei de Stat a Rusiei îi vor oferi în dar lui Putin de ziua lui un coş cu 450 de trandafiri.


Deputata Partidului Rusia Unită, Valentina Tereşkova, a menţionat, în discursul susţinut astăzi, că Duma de Stat a Rusiei îşi va desfăşura activitatea, împreună cu preşedintele rus, Vladimir Putin, "pentru binele Rusiei", informează Rador.

Deputaţii Dumei de Stat a Rusiei au luat decizia în şedinţa plenară de vineri de a-i oferi în dar preşedintelui rus, Vladimir Putin, un coş cu 450 de trandafiri cu ocazia celor 64 de ani, pe care i-a împlinit şeful statului rus vineri, 7 octombrie.

Iniţiativa respectivă aparţine deputatei Partidului Rusia Unită, Valentina Tereşkova. Rusoaica Valentina Tereşkova a devenit pe 16 iunie 1963 prima femeie care a efectuat un zbor în spaţiu, o realizare considerată o mare reuşită pentru Rusia. Presa rusă anunţă că preşedintele rus, Vladimir Putin, îşi va sărbători ziua de naştere, alături de familie şi prieteni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав