X 
Cutremure stiri: 506

Năstase OBLIGAT să renunțe?

11 oct. 2016,, 17:52   Politică
10936 10

Năstase OBLIGAT să renunțe?
Foto: sputnik.md

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, canidatul susținut de grupul infracțional Țopa, este nevoit să se retragă din cursa electorală.


Surse din Platforma DA spun că Năstase a primit ieri un mesaj foarte ferm din parte unui grup de parteneri externi, inclusiv de la UE, prin care i s-a impus că vineri, cel tarziu, să-și anunțe retragerea din cursa electorala în favoarea Maiei Sandu.

Motivele pentru care i se cere retragerea este legătura cu fratii Țopa, care îl face extrem de vulnerabil și fără nici o șansă în fața lui Dodon într-un eventual tur doi.


Lui Năstase i s-a transmis mesajul că dacă nu se retrage, chiar dacă va ajunge președinte el nu va beneficia de sprijinul Occidentului.

Potrivit surselor noastre, liderul Platformei DA este extrem de afectat de vestea primită și ia în calcul varianta abandonării cursei electorale.

Năstase este supărat și din cauza sondajului unei fundații germane care ar urma să apară vineri, în care Maia Sandu este în fața lui, dar el consideră că la sondajul respectiv s-a umblat în așa fel încât să-l forțeze să abandoneze cursa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав