X 
Cutremure stiri: 506

Conectarea la agentul termic continuă (VIDEO)

17 oct. 2016,, 10:40   Capitala
3846 1

Conectarea la agentul termic continuă
Foto : 66.ru

Săptămîna trecută a fost dat startul sezonului de încălzire, însă, deocamdată, nu toate instituțiile școlare și blocurile din capitală dispun de căldură, transmite NOI.md.


Potrivit responsabililor de la Primărie, pînă în prezent, din totalul celor 2781 de blocuri locative au fost conectate doar 905. La fel, au fost depuse cereri de reconfirmare a dosarelor privind compensațiile pentru căldură, în număr de 9848, iar dosare noi s-au înregistrat 573.

În ceea ce privește instituțiile școlare, potrivit șefei Direcției educație, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, pînă în dimineața zilei de astăzi au fost conectate școlile, grădinițele și internatele din sectoarele Buiucani, Botanica, Ciocana, iar în sectoarele Rîșcani și Centru conectările vor continua azi și mîine.

„Astăzi vom trece la regimul de iarnă, adică vom separa contorul sud și cel vest, pornind centralele respective. Apoi vom ajusta regimul hidraulic. Este foarte complicat la începutul sezonului de încălzire, însă vom fi atenți pentru a nu perturba sistemul”, a menționat directorul tehnic al S.A. „Termoelectrica”, Iurie Rozlovan.

Viceprimarul Nistor Grozavu a adresat o solicitare ce vizează întreprinderea „Termoelectrica” și lucrările de reabilitare care le efectuează reprezentații acesteia în oraș: „Acolo unde s-au efectuat lucrări, partea carosabilă și trotuarele să fie restabilite cît mai urgent posibil. Trebuie găsite posibilitățile care ar duce la lichidarea acestui disconfort”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав