X 
Cutremure stiri: 500

Coteț, transferat în arest la domiciliu

20 oct. 2016,, 15:06   Societate
2317 2

Coteț transferat în arest la domiciliu
Foto : zdg.md

Vlad Coteț, vice­pri­ma­rul capi­ta­lei, care a fost reți­nut în luna mai de către ofi­țe­rii CNA pen­tru coru­pere pasivă și abuz în ser­vi­ciu, a fost trans­fe­rat din izo­la­tor în arest la domi­ci­liu.


Magis­tra­ții au res­pins der­mer­sul pro­cu­ro­ri­lor și au eli­be­rat pe numele func­țio­na­ru­lui un man­dat de arest la domi­ci­liu pe un ter­men de 30 de zile.

Amin­tim că vice­pri­ma­rul Vlad Coteț este vizat într-un dosa­r de corup­ție. Potri­vit ofi­țe­ri­lor CNA, fun­cţio­na­rii Pri­mă­riei, prin înţe­le­gere pre­a­la­bilă cu inter­me­di­a­rii, ar fi admis diverse abu­zuri, con­tra unor sume de bani, pen­tru pres­ta­rea dife­ri­tor ser­vi­cii, pre­cum urgen­ta­rea per­fec­tă­rii unor acte pen­tru rece­pţia finală a imo­bi­le­lor; urgen­ta­rea eli­be­ră­rii acte­lor pen­tru schim­ba­rea sta­tu­tu­lui zone­lor tere­nu­ri­lor; per­fec­ta­rea acte­lor în vede­rea pri­va­ti­ză­rii spa­ţi­i­lor nelo­ca­tive. Cea mai mare sumă esto­rcată de fun­cţio­na­rii Pri­mă­riei, docu­men­tată de CNA, este 12 000 de euro, anu­nţa CNA.

Tot­o­dată, men­țio­năm că Vlad Coteț a fost fil­mat în timp ce pri­mea mită de la dife­riți agenți eco­no­mici în schim­bul obți­ne­rii unor acte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав