Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 280
Transnistria stiri: 1461

O bancă din Chișinău a fost furată: au dispărut bani, aur, diamante

21 oct. 2016,, 11:03   Capitala
3891 2
Ограблен один из кишиневских банков: пропали деньги, золото и бриллианты
Foto: sputnik.md

Zeci de clienți ai unei bănci din Moldova au descoperit cu stupoare că banii și obiectele de valoare păstrate în celulele individuale din safeurile bancare au dispărut.


Una dintre persoanele jefuite a făcut declarații în exclusivitate pentru Sputnik.

Doamna povestește că din safeul băncii în care păstra bani și obiecte prețioase a dispărut totul. Într-o situație similară s-au pomenit mai mulți clienți ai acestei bănci. Sputnik nu va dezvălui, deocamdată, despre ce bancă este vorba băncii, pentru a nu prejudicia ancheta.

„Mi-au furat din celula individuală de la bancă bani și obiecte de valoare. Nu doar de la mine, dar și de la alții s-a furat. A fost poliția la fața locului, a ridicat amprentele papilare", povestește Emilia Petrovna G. Femeia povestește că la 27 septembrie i s-a telefonat de la bancă și a fost rugată să-și ia din celula personală a safeului bancar tot ce avea pus la păstrare. Ea a obiectat că a plătit safeul până la 1 octombrie. „Noi facem reparație și vrem ca toți să elibereze cât mai repede safeurile. Când am mers la bancă, am constatat că și safeul meu, ca și al altora, era gol", declară doamna.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав