Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4080

Un grup de membri ai PCRM se opun deciziei partidului

26 oct. 2016,, 11:05   Politică
2721 3

Foto: noi.md

Mai mulți reprezentanți ai PCRM din teritoriu se opun deciziei formațiunii de a boicota alegerile prezidențiale, informează NOI.md.

Potrivit lor, conducerea formațiunii a comis o greșeală atunci cînd și-a îndemnat alegătorii să nu iasă la vot în ziua de 30 octombrie, întrucît acest scrutin este o șansă de a schimba mersul lucrurilor în țară.

„Noi, membrii PCRM din Chișinău și raioanele republicii, cu îngrijorare și regret constatăm că partidul nostru își pierde pozițiile, neavînd o agendă politică clară. Astăzi, în ajunul alegerilor prezidențiale, are loc o consolidare a flancului de dreapta, oamenilor li se impun candidaturile lui Marian Lupu și a Maiei Sandu, între care nu există nicio diferență principială. Ne adresăm tuturor colegilor comuniști să renunțe la ideea contraproductivă, total greșită, a boicotului și să iasă la alegeri. Aceasta este șansa noastră reală de schimba situația în țară”, a declarat unul dintre reprezentanții grupului, Vladimir Eniev, care susține că este membru al PCRM.

Membrii grupului și-au declarat susținerea pentru candidatul PSRM la alegeri, Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?