X 
Cutremure stiri: 502

Alegeri prezidențiale: Tentativă de vot multiplu (VIDEO)

31 oct. 2016,, 09:30   Politică
4476 0

Alegeri prezidențiale: Tentativă de vot multiplu (VIDEO)
Foto : ipn.md

Comi­sia Elec­to­ra­lă Cen­tra­lă sus­ți­ne că a fost înre­gis­trat un sin­gur caz în care o per­soa­nă a încer­cat să vote­ze de două ori. Iar acest lucru s-ar fi întâm­plat în Ger­ma­nia.


Totuși, nu în toa­te sec­ți­i­le de vota­re s-a făcut tes­ta­rea sem­na­lu­lui sonor și nu toți ști­au cum func­țio­nea­ză, deci apa­re sus­pi­ciu­nea că și de data asta doar cei de la CEC au putut obser­va ten­ta­ti­ve­le de vot mul­ti­plu.

Îna­in­te de ale­ge­ri, repre­zen­tan­ții soci­e­tă­ții civi­le au avut o dis­cu­ție cu admi­nis­tra­ția CEC, la care s-au dis­cu­tat mai mul­te subiec­te, prin­tre care și votul mul­ti­plu.

Atun­ci, repre­zen­tan­ții CEC au decla­rat că la ale­ge­ri­le din 2016 urma să fie imple­men­tat în pre­mie­ră un nou sis­tem de sem­na­li­za­re, și anu­me sem­na­lul sonor, care urma să se audă în toa­tă sec­ția de vota­re.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав