X 
Cutremure stiri: 504

România: Accident grav, cel puțin 50 de victime (FOTO)

5 noi. 2016,, 13:00   Externe
6175 1

Серьезное ДТП в Румынии: более 50 человек пострадали (ФОТО)
Foto: stirileprotv.ro

Un accident extrem de grav s-a produs in aceasta dimineata, pe autostrada A2, la kilometrul 67.


Zeci de masini au fost implicate intr-un accident soldat cu 3 morti si peste 50 de raniti.

Initial, Departamentul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca sînt 4 persoane decedate, insa ulterior Inspectoratul pentru Situatii Bucuresti a precizat ca in urma acestui accident au murit 3 persoane.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta pune la dispozitie doua numere de telefon pentru familiile celor implicati in accidentul de pe A2 si anume 021.264.85.15 si 021.264.85.16, potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook a DSU.



La fata locului s-au deplasat 10 ambulante SMURD, 10 ambulante judetene, 3 masini de descarcerare si pompierii din Calarasi si Bucuresti.



Comisarul-sef de politie George Grigore, director adjunct la Directia Rutiera din cadrul Politiei Romane, a declarat pentru Agerpres ca, potrivit primelor cercetari, in zona s-ar fi produs doua accidente foarte apropiate unul de celalalt.

"Sînt 3 decedati si 29 de autovehicule implicate, dintre care doua microbuze de transport persoane si unul de transport marfa", a spus George Grigore.

Potrivit acestuia, in prezent la spitale primesc ingrijiri medicale peste 40 de persoane ranite. "Acum la spital sînt undeva la 40 - 41 de persoane care primesc ingrijiri medicale", a precizat George Grigore, aratînd ca "situatia este dinamica". De asemenea, 7 persoane au fost descarcerate.

El a mai spus ca, din primele cercetari, s-ar fi produs doua accidente distincte pe autostrada A2, la o distanta de trei - patru metri unul de celalalt. "Din primele cercetarile de pana acum, se pare ca sînt doua accidente distincte, dar se continua cercetarile (...) si vom stabili ulterior daca sînt doua sau unul", a afirmat George Grigore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав