X 
Cutremure stiri: 504

Vlad Coteţ sub control judiciar

17 noi. 2016,, 14:10   Societate
2332 0
Влад Котец переведен под судебный контроль
Foto: noi.md

Fostul viceprimar al municipiului Chişinău, Vlad Coteţ, reţinut în luna mai de către ofiţerii CNA pentru corupere pasivă şi abuz în serviciu, a fost transferat din arest la domiciliu sub control judiciar.


Decizia a fost pronunţată de către magistraţii Judecătoriei Centru

Amintim că viceprimarul capitalei Vlad Coteț a fost reținut la 27 mai, fiind învinuit de corupție, depășirea atribuțiilor de serviciu și fals în acte. În acest dosar mai figurează șeful adjunct al Direcției arhitectură și urbanism Radu Blaj, specialistul principal al Inspecției de Stat în Construcție și două persoane fizice.

La 25 mai, CNA a descins la sediul Primăriei Chișinău în cadrul unui dosar de corupție inițiat la începutul acestui an .

O înregistrare video a Centrului Național Anticorupție face dovada că viceprimarul Vlad Coteț ar fi primit mită pentru semnarea unor acte pentru construcții.

În înregistrarea video, Coteț, spune: eu am „dolea” (n.r. partea mea) mea pentru că semnez. Tot în această înregistrare video funcționarul îi îndeamnă pe intermediari să meargă la arhitectul adjunct la Radu Blaj, pentru eliberarea unor acte. La fel Coteț mai spune că se va clarifica și cu Centrul Național Anticorupție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав