X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Un designer care a îmbrăcat-o pe Michelle Obama refuză să colaboreze cu Melania Trump

19 noi. 2016,, 22:00   Externe
4764 3

Дизайнер Мишель Обамы отказалась одевать Меланью Трамп
Foto: libertatea.ro

Un designer care a colaborat cu actuala Prima Doamnă refuză să lucreze cu Melania Trump.


Mai mult, designerul Sophie Theallet îi îndeamnă pe alți colegi de breaslă să procedeze la fel ca ea, relatează Time.com. Femeia a explicat și motivul care a determinat-o să ia această decizie.

Sophie Theallet a îmbrăcat-o de mai multe ori pe Prima Doamnă Michelle Obama, însă nu vrea să-și continue colaborarea cu soția viitorului lider de la Casa Albă, Melania Trump. Într-un e-mail, ea a spus că a luat această decizie din cauza retoricii folosite de președintele-ales al SUA, Donald Trump, în timpul campaniei electorale.

“Nu voi colabora sau nu mă voi asocia în niciun fel cu viitoarea Primă Doamnă. Retorica rasistă, sexistă, xenofobă folosită de soțul ei în timpul campaniei electorale sunt incompatible cu principiile după care ne ghidăm”, a scris designerul într-un email.

Melania este a treia soție a lui Donald Trump


În 1998, miliardarul Donald Trump a fost cucerit de supermodelul sloven Melania Knauss. Aceasta a venit la New York în 1996 și a ajuns extrem de rapid în paginile revistelor de modă. Cei doi s-au înîlnit la o petrecere, iar apoi au început să iasă împreună. După șase ani de relație, s-au căsătorit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?