Cutremure stiri: 506

Incendiu devastator la o biserică din raionul Dondușeni (VIDEO)

30 noi. 2016,, 10:14   Societate
2510 0

Incendiu devastator la o biserică din raionul Dondușeni
Foto: moldova24.info

În seara zilei de ieri pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în biserica ,,Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Climăuți raionul Dondușeni.


În teren au fost dislocate 4 autospeciale de intervenție. Ajunși pompieri au stabilit că de ardere este cuprinsă suprafața de 40% din construcția bisericii și acoperișul acesteia.

Datorită intervenției operative a echipelor de salvatori a fost posibilă salvarea a 60% din clădire, dar și unele bunuri materiale din interior. În urma acestui incendiului a primit arsuri pe mîini de gradul I-II, parohul bisericii care a încercat să localizeze focul pînă la intervenția echipelor specializate. Viața persoanei afectate de incendiu este în afară oricărui pericol.

Bărbatul este internat în spitalul raional Dondușeni. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează populația să țină cont de regulile antiincendiare, pentru a evita producerea situațiilor de risc. De la începutul anului 2016 în Republica Moldova au avut loc peste 1400 incendii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав