Cutremure stiri: 502

Gestul unui preot care i-a uimit pe toți (FOTO)

13 dec. 2016,, 23:00   Societate
5007 2

Foto: moldovenii.md

Un preot din raionul Sîngerei a decis că trebuie să facă o schimbare în parohia sa. A adunat o echipă de voluntari și împreună s-au apucat de treabă.


Este vorba despre părintele Roman Pintilei din satul Rădoaia, raionul Sîngerei, care, împreună cu mai mulți creștini din parohia sa, au decis să acorde o atenție deosebită persoanelor în etate, solitare, dar și celor cu dizabilități.

Astfel, săptămînal, în fiecare zi de joi, în incinta Bisericii ,,Pogorîrea Duhului Sfînt”, 65 de persoane pot beneficia de un prînz cald. Totodată, ei adună și alte lucruri care ar putea să le fie de folos.

„Cu toții ne dorim un cuvînt bun, o încurajare și un umăr de sprijin cînd sîntem întristați", spune părintele Pintilei. Sfinția Sa a făcut un apel prin care încurajează doritorii să ajute cu ce pot - încălțăminte, produse alimentare, mobilier, electrocasnice, cărți, jucării sau orice alte obiecte care pot schimba în bine viața unor familii defavorizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав