X 
Cutremure stiri: 506

REŢETA ZILEI: Gogoşele din brînză şi unt ("Urs")

19 apr. 2020,, 18:00   Societate
2697 0

Mod de preparare:

Se prepară mămăliga, se răceşte puţin, se împarte în foi nu prea mari. În centrul fiecărei foi se pune brînza amestecată cu unt şi verdeaţă. Se formează „urşi" (gogoaşe), se pun pe o tavă unsă cu ulei şi se dau la cuptor. Se serveşte cu smîntînă.

Ingrediente:

1½ pahar făină de porumb,

3 pahare apă,

4 linguri unt,

2 pahare brînză mărunţită,

2 linguri ulei,

1 pahar smîntînă,


2 linguri de verdeaţă tăiată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав