Cutremure stiri: 506

REŢETA ZILEI: Peşte cu ceapă înăbuşit în vin

29 apr. 2018,, 15:45   Societate
3551 0

Mod de preparare:

Fileul de peşte se taie bucăţi, se sărează şi se pipărează. În ceaun se pun straturi prazul tăiat inele şi bucăţile de peşte, începînd cu prazul, se presară cu verdeaţă, se toarnă bulionul, vinul, uleiul, se adaugă sare, piper boabe şi se înăbuşă în cuptor. Usturoiul pisat se adaugă la urmă.

Peştele se serveşte cu sosul în care a fost înăbuşit.

Ingrediente:

1 kg fileu de peşte (şalău, crap sau alte specii),


1 praz,

¼ pahar ulei,

½ pahar vin,

3-4 căţei de usturoi,

foi de dafin,

sare,

piper negru măcinat,

piper negru boabe,

2-3 linguri verdeaţă tocată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав