X 
Cutremure stiri: 502

REŢETA ZILEI: Supă de cartofi cu crupe de porumb şi ciuperci

27 apr. 2019,, 16:30   Societate
3036 0

Mod de preparare:

Ceapa şi rădăcina de pătrunjel se taie fidea şi se prăjesc uşor. Ciupercile se fierb, se scurg prin strecurătoare, se taie mărunt şi se prăjesc. Crupele de porumb se fierb. Bulionul de ciuperci se dă în clocot, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi mai fierbe 12-15 minute. Apoi se adaugă crupele, ceapa, pătrunjelul şi ciupercile. Cu puţin timp înainte de a se lua de pe foc supa se condimentează cu foi de dafin şi piper, sare.
Se serveşte cu verdeaţă tocată.

Ingrediente:

• 8 pahare apă,
• 5 cartofi,
• 3 linguri crupe de porumb,
• 8-10 ciuperci champignons,
• 2 cepe,
• ½ rădăcină de pătrunjel,
• 3 linguri ulei,
• sare,
• foi de dafin,
• piper negru boabe,
• 1 lingură verdeaţă tăiată de mărar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав