Cutremure stiri: 502

REŢETA ZILEI: Friptură de pui în ulcele

15 apr. 2018,, 11:30   Societate
2623 0

Mod de preparare:

Bucăţile de carne de pui se presară cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei şi ceapă pînă sînt gata. Usturoiul pisat se adaugă la sfîrșit. Cartofii cruzi se dau prin răzătoare, se amestecă cu făină şi ou, se sărează se piperează, se bat bine şi se prăjesc. În ulcele se pune carnea, deasupra se pun clătitele de cartofi, se acoperă cu smîntînă şi se dau la cuptor pentru 15- 20 minute.

Ingrediente:

• 1 kg carne de pui,
• ½ pahar ulei,
• 6 cartofi,
• 3 linguri făină de grîu,
• 2 ouă,
• 1½ pahar smîntînă,
• 2-3 cepe,
• 2-3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 1 lingură verdeaţă tocată,
• 4 ulcele de ceramică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав