„Este un „must” cînd sînteți în Veneția, serviciul este excelent și personalul prietenos ne-a plăcut atît de mult, am revenit pentru mai mult! Recomand cu încredere” au scris unii vizitatori, transmite Noi.md cu referire la ea.md.
Restaurantul este gestionat de Raisa Candu, o moldoveancă născută într-un sătuc din Ialoveni și care este plecată în Italia de la 19 ani. După alți 18 ani în care a muncit acolo, Raisa și-a deschis localul cu specific italienesc în 2017.
„sîntem foarte mîndri și bucuroși, mai cu seamă că aceasta este 100% părerea clienților noștri. sînt mîndră de toată echipa, fiecare cu aportul său pentru succesul nostru comun. Depunem în fiecare zi și în fiecare farfurie mult efort și mult suflet, așa ca orice vizitator să iasă mulțumit și cu cele mai frumoase amintiri”, a declarat pentru AGORA Raisa Candu.
Anterior, restaurantul Raisei Candu a obținut premiul Travellers’ Choice 2021 de la TripAdvisor. Distincția este acordată doar localurilor care se regăsesc în topul celor mai bune restaurante din lume.
Adăuga comentariu