X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Alegeri locale noi pentru funcția de primar vor fi organizate în două localități

16 iul. 15:30   Politică
4952 0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit, pentru data de 17 noiembrie 2024, alegeri locale noi pentru funcția de primar în comuna Boșcana, raionul Criuleni.

Decizia vine urmare a sesizării Autorității Naționale de Integritate (ANI) prin care a informat CEC despre Actul de constatare, rămas definitiv, prin care l-a decăzut pe primarul localității din dreptul de a exercita o funcție publică sau o funcție de demnitate publică, inclusiv funcția de primar, pentru o perioadă de 3 ani.

De asemenea, CEC a stabilit alegeri locale noi pentru funcția de primar și în satul Arionești, raionul Dondușeni. Vacanța mandatului a intervenit urmare a decesului primarului.

Amintim că pe data de 17 noiembrie 2024 vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar în orașul Căușeni, raionul Căușeni și comuna Iliciovca, raionul Florești


0
0
2
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав