X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Ambasadorul Steven Fisher decorat, la final de mandat

24 oct. 2023,, 11:12   Politică
2415 0

Secretarul de stat Vladimir Cuc l-a găzduit la MAEIE pe ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Steven Fisher, cu ocazia încheierii mandatului în țara noastră.

La întrevedere a participat și ambasadorul desemnat al Republicii Moldova în Regatul Unit, Ruslan Bolbocean. Interlocutorii au trecut în revistă momentele cheie ale mandatului ambasadorului Fisher, cu accent pe consolidarea parteneriatului politic și strategic, atît prin dialogul la nivel înalt, cît și prin cooperarea în sectoare-cheie pentru dezvoltarea Republicii Moldova, promovarea bunei guvernări și fortificarea democrației. Secretarul de stat Vladimir Cuc a adus mulțumiri pentru sprijinul valoros al Regatului Unit acordat pentru gestionarea multiplelor crize provocate de războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei, pe dimensiunea umanitară, dar și pentru a face față atacurilor hibride prin asistenta pentru combaterea dezinformării și comunicare strategică, securitate și apărare.

La încheierea discuției, secretarul de Stat Vladimir Cuc i-a înmînat ambasadorului Steven Fisher medalia „Meritul diplomatic” clasa I. Distincția a fost conferită prin ordinul vicepremierului Nicu Popescu în semn de înaltă apreciere pentru implicarea substanțială la fortificarea parteneriatului strategic și de cooperare dintre Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

0
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?